O nama | Kontakt | Garancije | Moj profil |
-30%

Nož SANTOKU, 17cm

199,99 kn 139,99 kn

Oštrice MEHRZER noževa napravljene su od vrhunskog njemačkog čelika X50CrMoV15 , kombinacijom specijalnih tehnologija vakumskog zagrijavanja i ledenog hlađenja čime se svrstavaju u sam vrh ponude kvalitetnih premium noževa koje ćete obožavati koristiti. Ono što je Chef nož u Europi, to je Santoku nož u Japanu i u cijeloj Aziji. Santoku nož je toliko svestran po obliku, težini da se može koristiti za mljevenje i sjeckanje povrća, voća, kao i za pripremi ribe i mesa. Oštrica Santoku noža omogućuje sve, od uobičajenih do tankih rezova, stoga je neophodan u kuhinjama širom svijeta. Vrhunske kvalitete i dizajna.

10 na zalihi

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 500KN
100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA
PLAĆANJE NA RATE DO 12 RATA BEZ KAMATA

MEHRZER noževi su izuzetno oštri, što je osnovni preduvjet za sigurno rezanje.Vrhunske perfomanse rezanja i visoka otpornost na hrđanje zahvaljujući specijalnoj obradi i strukturi materijala – nehrđajući ugljeni čelik pojačane tvrdoće.
Pažljivo balansirani za jednostavniju uporabu.Ergonomska ručka jamči sigurnost i bolji osjećaj kontrole. Pažljivom uporabom i pravilnim pospremanjem, mogu biti dio vaše kuhinje generacijama.

SKU: 300003

Kategorija: NOŽEVI I KUHINJSKA POMAGALA

Kolekcija: GERMAN STEEL BLADES

Vrsta: NOŽEVI

Materijal: GERMAN STEEL BLADE

Pojedinačno ili set: POJEDINACNI ARTIKL

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede