O nama | Kontakt | Garancije | Moj profil |
-43%

Set noževa 5 kom + GRATIS Stalak za noževe

599,99 kn

Premium MEHRZER set noževa od nehrđajućeg njemačkog čelika pojačane tvrdoće donose sigurnost i savršen osjećaj pri svakom rezanju – od žilavog mesa, sve do najsitnijeg povrća. Noževi koje će cijela vaša obitelj obožavati koristiti.

✔ UŠTEDA VREMENA – Rijetko potrebno oštrenje noževa uštedjet će vam vrijeme, a iskustvo obrade hrane učiniti ugodnijim i opuštenijim.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Brzo i jednostavno čišćenje, uz malo deterdženta i hladne vode.
✔ VRHUNSKI PERFORMANS – Dok ergonomska ručka jamči sigurnost i bolji osjećaj kontrole prilikom rezanja, izuzetna oštrina osigurava lakoću upotrebe.
✔ DUGOTRAJNOST – Visokokvalitetan njemački nehrđajući čelik X50CrMoV15 MEHRZER noževe čini izuzetno otpornima na ogrebotine i hrđanje.
✔ NAMJENA – Od rezanja mesa, ribe, sjeckanja voća i povrća, pa sve do guljenja, noževi ovog seta pokrivaju sve namjene koje vam mogu zatrebati u kućanstvu.”

Set noževa sastoji se od:
● Chef nož 20cm,
● Univerzalni nož 20cm,
● Nazubljeni nož 20cm,
● Univerzalni nož 13cm,
● Pomoćni nož za guljenje 9cm

GRATIS Mehrzer blok za pospremanje noževa. Napravljen od bambus drveta, odlikuje ga izuzetna čvrstoća i privlačan dizajn koji se uklapa u svaku kuhinju.

38 na zalihi

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 500KN
100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA
PLAĆANJE NA RATE DO 12 RATA BEZ KAMATA

Na početku svake pripreme hrane stoje MEHRZER noževi.
Ovaj set noževa izrađen je od vrhunskog njemačkog čelika X50CrMoV15.
Tajna je u kombinaciji specijalnih tehnologija vakumskog zagrijavanja i ledenog hlađenja, koja rezultira pojačanom tvrdoćom nehrđajućeg čelika.
Pažljivo su balansirani za jednostavniju upotrebu, a tome pomaže i ergonomska ručka koja pruža još bolji osjećaj kontrole.
Svojom oštrinom maksimiziraju učinkovitost procesa rezanja, istovremeno osiguravajući potpunu kontrolu.
Vrhunski materijali i sofisticiran proces izrade će, uz nadmoćne performanse, zajamčiti i trajnost, zbog čega će MEHRZER noževi potrajati generacijama.
Dok god ih pažljivo koristite i pravilno pospremate, ovaj premium set noževa može biti dio vaše kuhinje generacijama. A svevremenski elegantni dizajn stalka za noževe, osigurat će da se ovaj set i zaštiti, a i uklopi u svaku kuhinju. Bambus drvo donosi mu izuzetnu čvrstoću, a na stalak je moguće postaviti 6-8 noževa bilo koje vrste i oblika zahvaljujući inovativnim uspravnim štapićima.

SKU: 300018

Kategorija: NOŽEVI I KUHINJSKA POMAGALA

Kolekcija: GERMAN STEEL BLADES

Vrsta: PRIBOR ZA NOŽEVE

Materijal: DRVO BAMBUSAGERMAN STEEL BLADE

Pojedinačno ili set: SET

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i uštede